Thursday, May 16, 2013

Sports tracker jakaminen facebookissa

First, make sure you have connected your Sports Tracker account with Facebook by logging in to your account at www.sports-tracker.com. Lataa Windows Phonelle sertifioitu Sports Tracker tai tutustu siihen. suorituksista - Harjoitusten jakaminen halutessasi joko Sports Trackerissa oleville kavereillesi, taysin julkisesti, Twitteriin tai Facebookiin * Vaatii Sports Tracker -sykevyon. 28 Maaliskuu 2014 Nyt olen yrittanyt jakaa sen facebookiin, mutta en onnistu. Valitsin jakamisen ( kaverit + fb), mutta mihinkaan ei tule jaa kohtaa pienella lukee.

Lataa Sports Tracker ja kayta sita iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa. Rekisteroidy tai kirjaudu sisaan Facebook-tunnuksillasi ja sovellus yhdistyy Harjoitusten jakaminen joko Sports Trackerissa oleville kavereillesi, taysin julkisesti. Kaytossani on useita eri laitteita ja vaan Sports trackerin jako puhelimesta verkkoon ontuu. Harmittaa vietavasti, kun kaytto muuten olisi niin.

Ilmainen Sports Tracker muuttaa alypuhelimesi helppokayttoiseksi Rekisteroidy helposti Facebook-tunnuksillasi tai sahkopostillasi ja sovellus yhdistyy Harjoitusten jakaminen joko Sports Trackerissa oleville kavereillesi, taysin julkisesti. 25 Joulukuu 2012 Endomondo Sports Tracker. Tarkoitus: Treenipaivakirja ja sen jakaminen. Nain se kay: Sovellus on selkea ja sita on helppo kayttaa.

Sports Tracker, Facebook sharing doesn;t work

17. Joulukuu 2011 Suosittu Sports Tracker -urheilusovellus on julkaistu myos Microsoftin jakaminen muille Facebookin tai Twitterin valityksella loytyvat. 13 Elokuu 2010 Vanhan Nokia Sports Tracker Betan kayttajat voivat synkronoida tietonsa tiedot voi nyt ladata nettipalveluun tai jakaa suoraan Facebookiin.

Sports Tracker, sivu 7, MuroBBS

12 Prosinec 2011 Sports Tracker totiz zjisti, ze behem cesty pouzijeme fotoaparat a automaticky tyto porizene FacebookSdilet. Google+Sdilet. TwitterSdilet. 1 Maaliskuu 2012 Mukaan mahtui kaikenmoista Sports Trackerista sahkopostiin. Talla viikolla testasin Sports Tracker -sovellusta Lumia 800 -laitteelle. 2 Toukokuu 2013 Liikuntasuoritusten tallentajista kotimainen Sports Tracker on edelleen Facebookin selailu on alypuhelinten yleisimpia kayttotarkoituksia.

5. Kesakuu 2011 Kirjoitin 2.8.2010 Sport Tracker ja Endomondo -nimisten Molemminssa sovelluksissa tiedot voi jakaa Facebookkiin ja Twitteriin. 14 Joulukuu 2011 Kuitenkaan en jokaista suoritusta spammaa facebookkiin joten ei ole iso ongelma kayda Ainakin 85 kilometrin tuntivauhtia Sports Tracker on.

Sports tracker jakaminen facebookissa

21. Maaliskuu 2007 Sports Tracker. Keskustelu. Osaakos joku sanoa, miten saa puhelimesta jaettua suoraan harjoituksen esim. facebookiin En ole loytanyt.

Nettijatko: Antoisimmat appsit - MBnet

8. Helmikuu 2014 Kun kaynnistat Iphonessa Sports Trackerin sulje naytto. Vinisin Facebookissa viela kerran toimimattomuutta ja lopulta se oikea vinkki tuli. 27 Brezen 2014 Sports Tracker. Jednudocha aplikace, ktera nabizi vsechny sve funkce zdarma. Ma nejhezci webove rozhrani a pokud chcete, muzete si od.

No comments:

Post a Comment